Over Maenhout Wooninrichting

Maenhout Wooninrichting is een familiaal bedrijf met oog voor details en afwerking. Het team realiseert interieurs op maat, gaande van de totaalinrichting tot de aanpak van een specifieke ruimte of kamer. Maatwerk is ontegensprekelijk een grote troef.

Frans Maenhout

Founder

De ervaren vaklui beschikken over de nodige expertise om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Met de beste materialen en de meest kwalitatieve inbouwtoestellen worden de mooiste interieurs gerealiseerd. Zowel kleine als middelgrote projecten behoren tot de mogelijkheden.

Awesome Image

Waarom kiezen voor Maenhout Wooninrichting

Meer dan 20 jaar ervaring

Oog voor details

Expertise en vakkennis

100% Maatwerk

Klant staat centraal

Kwaliteit boven alles

Onze manier van werken

Bij Maenhout Wooninrichting staan wij klaar om voor u een gepersonaliseerd ontwerp uit te werken.
Dit doen wij aan de hand van 4 stappen.

1

Verkennend gesprek

In een verkennend gesprek staan de wensen van de klant centraal. Een eerste, geheel vrijblijvend, idee heeft zowel de klant als ons een beeld van de verwachtingen. Het beschikbare budget is hier zeker en vast reeds een belangrijke factor.

2

Projectstudie

In een volgend gesprek gaan we dieper in op de details van jullie project. Wanneer alle vereisten en wensen, rekening houdend met jullie budget, vastliggen kunnen we beginnen aan het voorontwerp.

3

Voorontwerp

Dankzij de bekomen informatie, wordt een op maat gemaakt ontwerp uitgewerkt. Via 3D tekeningen schetsen we een realistisch beeld van het uiteindelijke resultaat. Ook de kostenraming van het totale project wordt opgesteld.

4

Uitvoering

Van zodra de klant 100% tevreden is met het voorontwerp, kunnen we van start gaan met de uitvoering van het project. Wanneer de werken er volledig opzitten, worden alle besproken vereisten nog eens netjes overlopen.