Onze Diensten

Awesome Image

Eiken bijgebouwen

Wenst u een bijgebouw dat dezelfde warmte uitstraalt als uw woning of tuin? Dan zit u zeker goed met een eiken bijgebouw van Maenhout Wooninrichting.

Awesome Image

Gevelbekleding

Bent u de gevel van uw huis beu of wilt u gewoon graag een stijlvolle uitstraling, dan kan de juiste gevelbekleding hier zeker en vast voor zorgen.

Awesome Image

Gyproc & isolatie

De Gyprocwerken van Maenhout Wooninrichting kennen vele toepassingen. Zo wordt het gebruikt voor valse plafonds, maar ook scheidingswanden, zolderruimten, … behoren tot het assortiment.

Awesome Image

Houtskelet

Energiezuinig bouwen is vandaag de dag een absolute must. Dankzij een houtskelet is uw ecologische bouw niet meer veraf. Dankzij onze ervaring in houtskelet zijn wij de geschikte partner.

Awesome Image

Ramen & deuren

Wij staan in voor uw ramen en deuren. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Van hout tot pvc, aluminium of een combinatie hiervan. Afhankelijk van de toepassing wordt, het beste materiaal geselecteerd.

Awesome Image

Trappen

Wenst u graag een stijlvolle houten trap in uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze expertise en jullie wensen voorzien wij de droomtrap die u altijd gewild heeft.